Sök
Stäng denna sökruta.
Äkta Cashmere samt Kashmir till dina kläder och accessoarer

Välj äkta Cashmere till din kashmirtröja

Skillnaden mellan hållbar Cashmere och motsatsen när du väljer kashmirtröja, koftor, kashmirleggings och byxor. Vilket det då kan vara avgörande att välja det mest ekologiska och mest hållbara alternativet.

Detta gör sig speciellt viktigt för plaggen som är närmst huden som en kashmirtröja eller kashmirleggings oftast är. Ju mindre kemikalier som behövs i produktionen för blekning och färgning desto bättre är det för hela ekologiska flödet i produktionen och den totala hållbarheten.

Välj en Cashmere tillverkare som kan berätta om hela produktionsledet

Ju mer transparent tillverkaren och leverantören kan vara i sin produktion desto bättre, att som kund få veta att allt ifrån tillverkning av tyger, färgning och hela arbetet bakom kläderna samt att leveranser är hållbar fram till dig är viktigt.

Det kommer att ge dig plagg som du vill använda länge och kanske i en förlängning skänka vidare så andra kan ha glädje för den produkten som du noggrant valt ut. När det kommer till hållbarhet är det även viktigt att tänka på att leveranser, både till dig och genom returer påverkar hela hållbarheten. Det brukar finnas storleksguider, eller referensmodeller att följa, innan, du lägger din order på så sätt bidrar du på bästa sätt i alla led, men börja med att välja 100% äkta Cashmere som även brukar kallas Kashmir.

Toppnyheter

Populära nyheter