Sök
Stäng denna sökruta.
Merinoull tyg och tyger på metervara online

Trikåer från Kjekk & Søt köp på metervara

Letar du efter trikåer K&S och det snygga mönstret som Kjekk & Søt Counting Sheep Purple har skapat eller kanske det söta jerseytyget Fly Away Ballons. Då har Madebyjinna som säljer tyger på metervara online, underlättat så att du enklare kan få tag på detta. Du hittar flertalet andra jerseytyger på sidan men även olika Merinoulltyger och Bambuviskos som skapar Bambutygets sköna egenskaper.

Skapa snygga och hållbara kläder som andas lyx och passar många tillfällen

Du kommer även kunna skapa linnekläder som står emot hetta och är sköna att bära under sommarens varma dagar eller på utlanssemestern. Linnetyget har många intressanta fördelar som gör att ett linneplagg kommer både hålla länge och inte ta skada som andra tyger kan göra över tid.

Det är därför dessa användes mycket förr då vi hade miljöer där skadedjur kunde förstöra kläder av andra material. Det ger en klassisk look och ska du skapa kläder från någon tidsepok bakåt i tiden då kommer vävda tyger som linnetyget är fylla sin funktion i väldigt många fall. Linnetyg är inte bara snyggt utan det känns väldigt lyxigt att bära.

Fördelarna med att beställa tyg på metervara och när en tygstuv passar bättre

Har du en verkstad hemma för att tillverka kläder och accessoarer så vet du att det är platskrävande att ha en massa vikta tyger liggandes, det kan även vara svårt att märka upp ordentligt. Genom att köpa tyg på stuv så skyddar du ditt tyg bra och du kan lätt klippa den längd du faktiskt behöver.

Toppnyheter

Populära nyheter