Sök
Stäng denna sökruta.
Lättvikststekhällar anpassade för friluftskök och campingkök laga dina recept för stekhäll på ett enklare sätt

Tänk på detta vid val av lättvikts stekhäll

När du väljer ett friluftskök och campingkök, samt en stekhäll för grillen. Då är det viktigt att ta hänsyn till faktorer som total vikt och transportförmåga. Det är även viktigt att hitta en matlagningsyta som är praktisk och lätt att använda. Exempelvis så har Dalum Swedens lättvikts stekhäll och friluftsköket Solostove. Dessa har praktiska egenskaper som är perfekt för detta ändamål. Denna stekhäll är lätt att transportera och kan användas på ett smidigt friluftskök eller campingköket som exempelvis Solo Stove.

Det finns även stekhälls recept som är speciellt framtagna för att laga mat på just en lättvikts stekpanna. Dessa recept är enkla och lätta att följa, vilket gör dem perfekta för utflykter utomhus. Pannkakor med sirap är ett utmärkt alternativ för en enkel måltid under camping, friluftsaktivitet eller utomhusvistelse.

Välj mellan god friluftsmat eller speciellt anpassade recept för stekhäll

Det finns även annan enklare friluftsmat att ta med. I många fall kan du på ett sånt sätt laga din mat på en lättviktsstekhäll på allra enklaste sätt. Att just kunna laga enkel men stärkande och god mat när du är ute och vandrar är viktigt. På så sätt kommer du orka vandra och se mer av omgivningen utan att det känns tungt med att bära en tung utrustning.

Se till så att ditt friluftskök och campingkök är enkelt, samt att du väljer en lättviktsstekhäll som har en praktisk förvaringsväska. På så sätt kan du snabbt koka kaffe eller göra värma på lite mellanmål på ett enkelt sätt.

Toppnyheter

Populära nyheter