Search
Close this search box.

Hur fungerar det med fillers för käkben?

Fillers för käkben är ett icke-kirurgiskt alternativ för de som vill förbättra utseendet av sin haka och käkben. Med åldrandet minskar volymen i käkbenet naturligt, vilket kan leda till en mindre markerad käklinje. Även hakan kan förlora volym och tendera att rotera inåt.

Innan du bestämmer dig för att genomgå en fillerbehandling för käkben är det viktigt att du först träffar en erfaren sjuksköterska eller läkare för en konsultation och bedömning, vilket tar cirka 30-40 minuter. Under behandlingen injiceras fillern i specifika områden i käkbenet, och själva proceduren tar ungefär 30 minuter att genomföra. Du kan förvänta dig att uppleva övergående och mild smärta, svullnad och rodnad, men återhämtningsperioden är snabb, och du kan återgå till dina normala aktiviteter efter behandlingen.

Resultaten av en fillerbehandling för käkbenen blir nästan omedelbart synliga. Efter cirka två veckor kommer du att märka att volymen har ökat och att linjerna är mindre framträdande. Effekten varar i de flesta fall i cirka 18-24 månader, men detta kan variera beroende på dina specifika behov och valet av produkt. Det är värt att notera att när det gäller fillers för läppar, som vanligtvis använder en mjukare filler, kan effekten hålla i 6-12 månader. Med fillers för haka och käke, som använder en fastare filler som bryts ner långsammare, kan effekten vara kvar i 12-24 månader eller till och med längre.

Fillers för käkbenen utgör ett fantastiskt icke-kirurgiskt alternativ för de som vill förbättra utseendet av sitt käkben och sin haka. För att uppnå de bästa resultaten och minimera risken för biverkningar är det dock viktigt att välja en professionell specialist som Linné Hudklinik och följa deras instruktioner och råd. Vi hoppas att denna bloggpost har gett dig all den information du behöver om fillers för käkbenen och hjälpt dig att fatta ett välgrundat beslut om din hudvård.

Toppnyheter

Populära nyheter