Search
Close this search box.
Bygg padelbana, pris direkt i padelkonfiguratorn

Hur du kan bygga padelbana och få pris direkt

En dröm för många är att få bygga padelbana och nu finns dessa möjligheter genom Byggapadelbana.nu. Du får det bästa padelbanorna på marknaden som håller för det nordiska klimatet.

Genom enorm erfarenhet om materialval och profession inom padelbanebygge så kommer din padelbana hålla rätt kvalitét som både du och dina betalande besökare kommer vara nöjda med och rekommendera vidare till nya padel intresserade.

Använd padelkonfiguratorn och få rätt pris på din padelbana direkt på skärmen

Du kan enkelt via padelbanekonfiguratorn skapa din alldeles egna padelbana och välja ut bland mycket hur belysning ska vara placerad. Du kan även välja om det ska vara en singel eller en panora dubbelbana för padel.

Det går att välja inomhus eller utomhus, ram färger, glas, belysning och allt du kan tänka dig. Det är ett väldigt smidigt sätt att för dig som företagare inkludera ditt företags grafiska profil på ett effektivt sätt.

Vill du har en egen panora singelbana för padel och få pris direkt på skärmen, kontakta Byggapadelbana.nu har du frågor om vilken padelbana du bör välja eller om det finns rekommendationer om att välja en vissa typ av padelbana beroende på vart du ska ha den monterad.

I vissa fall kanske det hållbarhetsmässigt lönar sig att välja en utomhusbana om det till exempel är i en ouppvärmd hall, omgjord ladugård eller paddock.

Toppnyheter

Populära nyheter