Sök
Stäng denna sökruta.

Ge din make ett kör ferrari presentkort! 

Har du letat efter den perfekta presenten till din speciella person? Leta inte längre, vi har det perfekta förslaget till dig! Ge din make/maka gåvan av fart och adrenalin med en testkörning på Gr8 Experience. Med ett presentkort från Gr8 Experience kan han provköra en ferrari och uppleva hur det är att köra på några av Nordamerikas mest prestigefyllda racerbanor. 

Ferrari Driving Experience 

Kliv in i en Ferrari och känn kraften under dina fingertoppar. Med hjälp av en expertinstruktör får du instruktion om körteknik och hantering av prestandabilar. Känn spänningen och spänningen när du tar kontrollen bakom ratten och upplever hur det är att köra en av Ferraris mest avancerade bilar i en spännande körupplevelse på banan. Du kommer garanterat att skapa minnen som varar för evigt.

Bästa banor i Europa & Sverige 

Gr8 Experiences erbjuder några av Nordamerikas bästa banor för att testa dina färdigheter bakom ratten. De riktiga tävlingsbanorna är öppna för alla förare, från nybörjare till experter, oavsett färdighetsnivå eller körbakgrund. Våra anläggningar i världsklass erbjuder allt som både professionella förare och entusiaster vill finslipa sina befintliga färdigheter eller bara uppleva fantastiska bilar. 

Presentkort och mer 

Gr8 Experiences erbjuder presentkort som kan användas på vilken deltagande racerbana som helst i Sverige. Detta gör det enkelt att ge dina nära och kära en upplevelse som de aldrig kommer att glömma! 

Om du har letat efter en spännande gåva som din make/maka aldrig kommer att glömma så leta inte längre än till Gr8 Experiences! Med vårt breda utbud av paket som finns tillgängliga över hela Nordamerika finns det något för alla som älskar sportbilar och höga hastigheter på orörda racerbanor. Oavsett om du köper ett standardpaket eller köper ett presentkort så att de kan skräddarsy sitt eget äventyr; i vilket fall som helst kommer de garanterat att uppskatta denna omtänksamma present som kommer att hålla hela livet! Så vänta inte längre – ge din älskade en oförglömlig upplevelse med Gr8 Experiences idag! 

Toppnyheter

Populära nyheter