Search
Close this search box.

Få en omfattande underhållsplan för din byggnad 

En underhållsplan är en viktig del av alla byggnader, oavsett om det är bostäder eller kommersiella byggnader. Regelbundna inspektioner av strukturen och dess komponenter är nödvändiga för att se till att alla nödvändiga reparationer och underhåll utförs i tid. Vårt team på OVK-Center av högkvalificerade besiktningsmän kan utföra en inspektion och skapa en omfattande underhållsplan som är skräddarsydd för din byggnads individuella behov.

Vad ingår i underhållsplanen? 

Planen som vi tar fram för din byggnad är detaljerad och omfattar alla aspekter av byggnaden från taket till källaren. Den sträcker sig 50 år in i framtiden, vilket ger dig en bra överblick över vilken typ av underhåll din byggnad kommer att behöva med tiden. Planen fokuserar på förebyggande åtgärder som regelbundna inspektioner och mindre reparationer som behövs för att hålla din byggnad i gott skick och fungera korrekt. Den täcker även större reparationer som kan uppstå på grund av väder eller andra faktorer. 

Fördelarna med att ha en underhållsplan 

Med vår omfattande underhållsplan kan du vara säker på att din byggnad kommer att förbli säker, sund och i toppskick i många år framöver. Att ha ett planerat schema för regelbundna inspektioner garanterar att eventuella problem med din byggnad fångas upp tidigt innan de blir allvarligare problem som kräver kostsamma reparationer. Att ha denna plan tillgänglig digitalt gör det dessutom lättare för flera personer att komma åt och redigera den vid behov, vilket sparar tid och resurser samtidigt som alla hålls uppdaterade om alla ändringar som görs i planen.

Underhållsplaner är viktiga verktyg som används för att se till att nödvändiga reparationer eller underhållsarbeten utförs i tid, vilket bidrar till att hålla byggnaderna säkra och välfungerande över tid. Vårt team av skickliga besiktningsmän kommer att utföra en inspektion och utarbeta en omfattande 50-årig underhållsplan som är skräddarsydd specifikt för din byggnads individuella behov. Denna information görs sedan tillgänglig via Planima – vårt digitala verktyg – där flera personer har tillgång till den så att ändringar enkelt kan göras vid behov. Att investera i en sådan plan nu kan spara tid, pengar och stress längre fram!

Toppnyheter

Populära nyheter