Search
Close this search box.

Få de bästa släpvagnarna för din motorcykel eller maskin hos Boonstra Trailers 

Om du letar efter en pålitlig och prisvärd mc släpvagn och maskinsläp för att transportera din motorcykel eller maskin är Boonstra Trailers rätt ställe att gå till. Med stor erfarenhet inom släpvagnsbranschen har de ett brett urval av släpvagnar som kan uppfylla dina behov. Från motorcykelvagnar och maskintrailers till flakvagnar – deras team hjälper dig att hitta rätt trailer för ditt fordon. 

Våra maskinsläp 

Om du behöver en tungt belastad släpvagn för att transportera stora maskiner som traktorer eller byggutrustning har vi på Boonstra precis vad du behöver. Våra maskintrailers är byggda av hållbara stålramar som är utformade för att klara även de tyngsta lasterna.

På Boonstra Trailers har vi ett omfattande urval av högkvalitativa motorcykel-, maskin- och platta släpvagnar till konkurrenskraftiga priser. Oavsett om du behöver en liten. Vår erfarna personal hjälper dig att hitta den perfekta släpvagnen som uppfyller alla dina behov utan att tömma plånboken. Besök oss idag på www.boonstratrade.se och börja hitta den perfekta släpvagnen för dig!

Toppnyheter

Populära nyheter