Sök
Stäng denna sökruta.

Alla nyanser av grön tapet från Picment

Letar du efter ett snyggt sätt att få in lite naturliga vibbar i ditt hem? I så fall är gröna tapeter det perfekta valet. Oavsett om du vill ha något subtilt eller djärvt har Picment alla nyanser av grön tapet som du behöver för att skapa en iögonfallande look. Låt oss utforska vad Picment har att erbjuda gröna älskare!

Om du letar efter något lite mer subtilt kan du ta en titt på deras mintgröna tapet. Den här tapeten kommer att ge en fräsch och lugnande atmosfär till alla rum i ditt hem. Eftersom det är en sådan ljus grön nyans kommer den inte att dominera rummet och få det att kännas överväldigande. Istället kommer denna dämpade ton att vara precis tillräckligt för att ge dina väggar en antydan till färg utan att ta bort andra element i rummet.

Gör ett djärvt uttalande med smaragdgrön tapet

Om du däremot vill ha något som gör mer av en effekt är smaragdgrön tapet rätt väg att gå. Denna djupa nyans kommer omedelbart att sticka ut och dra till sig uppmärksamhet i alla utrymmen i ditt hem. Den är också perfekt om du vill införa lite svala toner i din inredning. Kombinera den bara med blått och vitt och se hur de alla smälter samman på ett vackert sätt!

Satsa på guldet med salvia-gröna tapeter

Slutligen har Picment salviagröna tapeter som är perfekta om du vill ha något som kan överbrygga mellan subtila och djärva stilar. Dess något dämpade nyans kan få vilket rum som helst att kännas ljusare, samtidigt som den är tillräckligt neutral för att andra element inte ska gå förlorade i blandningen. Eftersom den också har inslag av guld blandat med sina jordnära toner kan den lätt lägga till lite extra värme och djup i vilket rum som helst!

Det är en av de hetaste trenderna i dag, eftersom den omedelbart kan liva upp vilken inredning som helst utan att dominera hela rummets estetik. Om du är redo att börja lägga till lite naturinspirerade vibbar i din inredning så kolla in Picments urval av alla nyanser av gröna tapeter idag! Från mintgröna till smaragdgröna nyanser har de något som passar alla smaker! Med deras hjälp kan du förvandla vilket utrymme som helst på nolltid!

Toppnyheter

Populära nyheter